چگونه طراح سایت شویم؟
برای تبدیل شدن به طراح سایت، شما باید هم مهارت فنی لازم برای ایجاد وب سایت هایی کاربردی داشته باشید و هم توانایی هنری و ظرافت طراحی برای ایجاد یک تجربه کاربری جذاب! و اگر این دو توانایی را دارید، برای شما شغل مناسب و در عین حال پر درآمدی خواهد بود.
۵ مرحله تا تبدیل شدن به یک طراح سایت
۱. تئوری طراحی وب را بیاموزید.
اولین قدم برای تبدیل شدن به یک طراح سایت، یادگیری تئوری است. یادگیری اصولی مانند تجربه کاربر، ساختار و تئوری رنگ، بنیادیترین اصول برای ایجاد یک وب سایت خوب هستند. البته نباید فراموش کنید که زمینه طراحی وب به طور مداوم در حال تغییر است و بنابراین یک طراح خوب متعهد به یادگیری مداوم و مهارت افزایی خواهد بود.
روشهای مختلفی برای یادگیری تئوری طراحی وب وجود دارد. پرطرفدارترین روش، شرکت در یک دوره طراحی وب و یا یک دوره بوتکمپ و طراحی UX یا توسعه وب است. این دورهها شامل برنامههای آموزشی کوتاه مدت، فشرده و همه جانبیای است که میتواند یک تازه وارد را به طراح وب تبدیل کند. همچنین میتوانید آموزشهای جالبی را در یوتیوب بیابید که به شما کمک بسیاری میکند.
۲. ابزارهای کلیدی طراحی وب را بیاموزید.
قبل از اینکه بتوانید به عنوان یک طراح سایت اقدام کنید، باید مجموعهای از ابزارهای طراحی وب را بیاموزید. با گذشت زمان، نرمافزارها و ابزارهای بهتر و قدرتمندتری برای طراحی وب تولید و منتشر میشوند و در نتیجه، در حال حاضر اگر میخواهید یک طراح وب باشید، توصیه میکنیم ابزارهای زیر را یاد بگیرید:
- WordPress: لیدر مهارتهای طراحی وب که ۲۷% از کل وب سایتها را تامین میکند.
- InVision Studio: که به عقیده بسیاری از طراحان وب، بهترین ابزاری جامع برای طراحی وب است.
- Photoshop: مهمترین ابزار مجموعه ادوبی برای خلق تصاویر چشمنواز و خلاقانه است.
- Dreamweaver: یکی دیگر از ابزارهای ادوبی که به شما کمک میکند بطور مستقیم سایتتان را کدنویسی کنید حتی اگر برنامهنویس حرفهای نباشید.
- Sketch: که معمولا برای طراحی رابط کاربری استفاده میشود.
- Google Web Designer: کمک میکند تا محتوای بصری جذاب و خیرهکننده تولید کنید.
۳. دست به کار شوید و شروع کنید تا مهارتهای طراحی تان را توسعه دهید.
حالا که آماده طراحی سایت هستید و به احتمال زیاد مهارتهای زیادی کسب کردهاید، دیگر باید کار را شروع کنید! هر چه بیشتر سایت طراحی کنید، مهارتهایتان بیشتر رشد میکند و درک بهتری از کاربر و طراحی کاربر محور و واکنشگرا بدست خواهید آورد.
۴. برای نشان دادن مهارتتان یک مجموعه از نمونه کارهایتان تهیه کنید.
نمونه کارهایی عالی که استعداد شما به عنوان یک طراح سایت حرفهای برای طراحی وب را به نمایش بگذارد، تهیه کنید. فراموش نکنید که نمونه کارهایتان متنوع باشد و تنها طرحهایی باشد که به آنها افتخار میکنید و مشابه دیگری در هیچ سایتی ندارد و UI و UX آن هر دو عالی باشد.
۵. برای اشتغال به مشاغل مرتبط با طراحی سایت اقدام کنید.
و در آخر، زمینههای شغلی مرتبط بسیاری وجود دارد که علاوه بر طراحی وب میتواند در آنها مشغول به کار شود:
- توسعه دهنده Front-End
- طراح Front-End
- طراح UI/UX
- مدیر تولید
- طراح بصری
- طراح تعاملی
- توسعه دهنده موبایل
You have mentioned very interesting details! ps nice internet
site. Travel blog