13 نکته برای اینکه طراح سایت بهتری باشیم

مرداد 12, 1401
اگر شما به عنوان یک طراح سایت به دنبال راهکاری خلاقانه برای بهبود مسیر شغلی‌تان هستید و می‌خواهید طراح سایت بهتری باشید، این مقاله برای شماست. ما در این مقاله قصد داریم 13 نکته برای اینکه طراح سایت بهتری باشیم را با شما در میان بگذاریم. با ما همراه باشید.

چگونه طراح سایت بهتری باشیم؟

ما در این مقاله قصد داریم راهنمایی‌ها و راهکارهایی را در اختیارتان قرار دهیم که به رشد خلاقانه شما به عنوان یک طراح سایت کمک می‌کند.

به عنوان یک طراح و توسعه دهنده وب، چه تازه کار باشید و یا وب سایت‌های بسیاری را طراحی کرده باشید، همیشه این راه به خاطر داشته باشید که باید مهارت‌های خود را بیشتر کنید و اما در اینجا، ما 13 نکته ذکر کرده‌ایم که به تقویت مهارت‌های‌تان به عنوان یک طراح سایت کمک می‌کند.

13 نکته برای اینکه یک طراح سایت بهتر باشیم

برای اینکه یک طراح سایت حرفه‌ای به نظر بیایید، باید به نکات زیر توجه کنید:

1. الهام و توانایی طراحان ماهر از این ناشی می‌شود که با اصول طراحی آشنا هستند. برای یادگیری اصول UI/UX، تایپوگرافی، ترکیب‌بندی و نظریه رنگ وقت بگذارید. سلسله مراتب بصری، اصول اولیه نظریه گشتالت و نسبت طلایی را یاد بگیرید. به جنبه‌های روانی طراحی بپردازید.

2. از طرح‌های رنگی شلوغ بپرهیزید و ابتدا سایت‌تان را با رنگ خاکستری طراحی کنید و سپس به آن رنگ اضافه کنید.

3. به تصاویری که در سایت قرار می‌دهید کمی فکر کنید و از تصویر با کیفیت در اسلاید شو صفحه خانه سایت‌تان استفاده کنید.

4. درست است که شما طراح سایت هستید و باید بر روی تکنیک‌های طراحی‌تان تمرکز کنید. اما فراموش نکنید که طراحی شما بر روی سئو سایت تاثیر دارد، بنابراین، بر روی مهارت‌های سئو خودتان بیشتر کار کنید.

5. تایپوگرافی ثابتی داشته باشید. متن یک اندازه، فواصل دقیق و نظم و ترتیب صفحه موجب همسو شدن مخاطب با سایت می‌شود. هدرها، متن اصلی، لینک ها و سایر متن ها در تمامی صفحات باید از یک ظاهر طراحی پیروی کنند.

13 نکته برای اینکه طراح سایت بهتری باشیم

6. از طراحی ریسپانسیو استفاد کنید. این روزها که کاربران با استفاده از وسایل مختلف به وب سایت‌ها دسترسی دارند توجه به این نکته موضوع مهمی است.

7. تنوع و وسعت کاربران (قومیت‌ها، جنسیت‌ها، توانایی‌ها و سنین) را در نظر داشته باشید. طراح سایت خوب بودن به معنای ایجاد تجربه کاربری خوشایند برای همه است.

8. مشخص کنید که شما به عنوان یک طراح چه کسی هستید و چه توانایی‌هایی دارید و در هر پروژه به طور ویژه بر روی چه مهارتی متمرکز می‌شوید.

9. مطالعات موردی باید بخشی از نمونه کارهای یک طراح باشند، اما بسیاری از افراد از آن غافل می‌شوند. این کار، نحوه برخورد شما با مشکلات را نشان می‌دهد و درک بهتری از اینکه شما چه کسی هستید ارائه می‌دهد.

10. از یک مربی برای طراح شدن کمک بگیرید. مربی بودن چیزی فراتر از ارائه نکات طراحی وب سایت است. شما با کسی روبرو خواهید بود که طرح‌هایتان را تجزیه و تحلیل می کند و دلیل مناسب نبودن آن را برایتان توضیح می‌دهد.

11. شنیدن تعریف و تمجید، رضایت بخش است. اما برای رشد خودتان به عنوان یک طراح سایت، به انتقادهای سازنده بیشتر نیاز دارید. طرح‌هایتان را به چالش بکشید و از مردم در مورد آنها بازخورد بگیرید.

12. برای جلوگیری از رکود خلاقیت‌تان، ذهن‌تان را درگیر طرح‌های موجود در اینترنت کنید و وب‌سایت‌هایی که شما را به هیجان می‌آورند را بررسی کنید. طراحان مورد علاقه‌تان را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید و از آنها الهام بگیرید.

13. چرا چیزهای غیر عادی خلق نمی‌کنید؟ به خودتان فشار بیاورید تا چیزی عجیب و غیر عادی ایجاد کنید. خارج شدن از منطقه امن، باعث می‌شود که به طرز متفاوتی به کار طراحی بپردازید و به عنوان یک طراح سایت، حرفی برای گفتن داشته باشید!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *